Sesiunea de preselectii pentru gala Metalhead Awards este deschisa!

Suntem nerabdatori sa va anuntam ca am deschis poll-urile de votare si ca asteptam cu multa curiozitate sa aflam care sunt formatiile si albumele care considerati ca merita sa fie premiate in cea de-a zecea gala METALHEAD Awards!

Preselectiile si Votul Final au loc aici:
https://www.facebook.com/events/977326702364555/

Ceremonia va avea loc pe 28 ianuarie 2017 in Club Quantic si ii va avea ca invitati speciali pe olandezii de la Delain! O parte din celelalte trupe participante la eveniment vor fi anuntate dupa terminarea sesiunii de votare. Biletele sunt puse deja in vanzare pe iabilet.ro , iar pana pe 15 decembrie acestea costa 55 de lei la Acces General si 70 de lei la Golden Circle.

Mecanism:

Ca de obicei, votarea are loc in doua etape:

– PRESELECTII: de pe 31 octombrie pana pe 6 decembrie puteti propune alaturi de propunerile noastre candidati la fiecare categorie si apoi ii si votati. Primii 5 intra in marea finala

– VOTUL FINAL: dupa 6 decembrie pana pe 6 ianuarie puteti vota din cei 5 finalisti caificati in preselectii

 

Pentru acest eveniment, biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Hard Rock Cafe, Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Metrou Unirii 1, Magazinele Uman si IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, Perfect Tour, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara) dar si in ziua concertului la intrare, la urmatoarele preturi:

– pana pe 15 decembrie – 55 de lei Acces General si 70 de lei Golden Circle (in fata scenei)

– pana pe 28 ianuarie – 60 de lei Acces General si 90 de lei Golden Circle

La intrare biletele vor costa 70 de lei Acces General si 100 de lei Golden Circle

 

Sursa: Comunicate de presa