Tarja Turunen la Sala Palatului

Data: vineri, 3 februarie 2017

Ora de incepere: 20:00

Locatie: Sala Palatului, BucureștiVezi adresa si harta

Organizator: Phoenix Entertainment

Tarja Turunen va susține un concert la Sala Palatului, pe data de 3 februarie 2017, începând cu ora 20:00. Evenimentul face parte din turneu de promovare al ultimului album, „The Shadow Self”.

Bilete Concert Tarja Turunen la Sala Palatului

  • VIP – 265 lei
  • Categoria I – 205 lei
  • Categoria II – 155 lei
  • Categoria III – 125 lei
  • Categoria IV – 95 lei

Discul „The Shadow Self” este cel de-al patrulea album din cariera solo a Tarjei. Procesul de compoziție a început imediat după lansarea precedentului „Colours in the Dark”. Artista chiar a oferit de-a lungul turneului „Colours on the Road” câteva indicii despre ceea ce pregătește. Pe 3 iunie, Tarja a lansat un alt material discografic – „The Brightest Void” – conceput ca un prequel pentru albumul ce avea să apară în luna august.

„În timp ce înregistram piesele pentru The Shadow Self, mi-am dat seama că sunt foarte multe pentru un singur album. Am decis să nu păstrez nimic pentru mine și să-mi împărtășesc noile cântece preferate cu voi, fanii, cei care mi-ați oferit constant un sprijin intens”, a declarat Tarja Turunen.

„The Shadow Self” se bucură de o serie de colaborări inedite, dintre care amintim aparițiile fratelui Tarjei, Toni Turunen, precum și cele ale artistelor Alissa White Gluz și Sharon DelAdel. De mixaj s-a ocupat același Tim Palmer, un colaborator de lungă durată al Tarjei, și care și-a mai pus amprenta asupra discurilor unor artisti ca Robert Plant, Ozzy Osbourne, HIM, Tin Machine (trupa lui David Bowie) și mulți alții.

Citește mai multe despre Tarja Turunen
Sursa: Comunicate de presa