byron la Hard Rock Cafe

Data: vineri, 6 ianuarie 2017

Ora de incepere: 22:30

Locatie: Hard Rock Cafe, BucurestiVezi adresa si harta

byron va susține un concert la Hard Rock Cafe, pe data de 6 ianuarie 2017, începând cu ora 22:30.

Bilete Concert byron la Hard Rock Cafe

  • VIP – 60 lei (în fața scenei, cu loc la masă)
  • Acces General – 40 lei (cu loc la masă)
  • Fără loc – 40 lei

În cei 10 ani de activitate, membrii trupei byron au lansat patru albume, au demarat proiecte mărețe pe care le-au și finalizat (DVD-ul unplugged, DVD-ul de la Salina Turda, concursul byron – Rock Your High School, musical-ul Nevestele Vesele din Windsor), nemaivorbind de numărul mare de concerte susținute la festivaluri de renume sau în cluburi. În 2016 byron a pornit și într-un turneu în toată țara pentru a aniversa cei 10 ani pe scenă.

byron a susținut în 2013 turneul național intitulat sugestiv „30 de secunde de turneu”, onorând moștenirea bilingvă a celui mai recent album de studio, „30 Seconds of Fame/ 30 de secunde de faimă”. Pe lângă albumul „30 de secunde de faima”, cu piese proprii și texte traduse de 6fingers și Dan Byron, trupa a lansat în 2011 și albumul „Perfect” și să nu uităm de „Rămâi cu mine”, colaborarea trupei cu serialul cu același nume de pe HBO.

byron înseamnă: Dan Byron (voce, chitară, flaut), 6fingers (voce, clape, chitară), Laszlo Demeter (chitară bas) și Dan Georgescu (tobe).

Citește mai multe despre byron
Sursa: Comunciate de presa