Dub Pistols I Moonlight Breakfast la Romexpo

Data: vineri, 2 decembrie 2016

Ora de incepere: 20:00

Locatie: Romexpo, BucureștiVezi adresa si harta

Dub Pistols și Moonlight Breakfast vor susține un concert la Romexpo C4, pe data de 2 decembrie 2016. Evenimentul face parte din noul festival de muzică și întâmplări urbane, UR.BASM. Acesta are loc în perioada 29 noiembrie – 4 decembrie 2016.

Bilete Concert Dub Pistols I Moonlight Breakfast

  • Acces General – 35 lei

Dub Pistols este o trupă de electro din UK, înființată în 1996 de Barry Ashworth. Până în prezent, trupa a lansat cinci albume de studio și a contribuit la coloana sonoră a multor filme (Blade II, Bad Company, Mystery Men). A lansat și remixuri ale unor piese deja consacrate precum „Dolphins Were Monkeys” (Ian Brown), „My Way” (Limp Bizkit), „Do It” (The Crystal Method) și „James Bond Theme” (Moby).

 

 

Moonlight Breakfast s-a înfiinţat în 2011 şi a început în forţă cariera muzicală odată cu deschiderea concertului Jamiroquai de la Mamaia. Prima piesă a trupei a putut fi auzită la Radio Guerrilla, urmată de o serie de alte piese şi din ce în ce mai multe concerte live. Trupa înseamnă o combinaţie câştigătoare de talente puse pe tavă de Bazooka (tobe şi clarinet), Aditza (chitară, keys şi sampler) şi Christie (voce). Sound-ul abordat ar putea fi descris ca fiind electro îmbrăcat în nuanţe de soul şi funk „retroelectro”, după cum îl definesc chiar membrii trupei. Trupa a urcat pe scenă în deschiderea concertelor Parov Stelar Trio şi De – Phazz din Viena, urmat de un recital în deschiderea concertului Hurts, tot din Viena. Piesa lor „No More” a fost inclusă pe compilaţia „Superfly – We Are 5,” alături de artişti ca Amy Winehouse, Jason Mraz, Frank Ocean, Marvin Gaye sau Ben L Oncle Soul.

Citește mai multe despre Dub PistolsMoonlight Breakfast
Sursa: Comunicate de presa