Metalhead Meeting la Arenele Romane

Data: joi, 29 iunie 2017– 30 iunie 2017

Ora de incepere: 17:00

Locatie: Arenele Romane, BucureștiVezi adresa si harta

Organizator: Metalhead

Între 29 și 30 iunie 2017, METALHEAD vă invită la a şasea ediție a festivalului METALHEAD Meeting, o ediție de excepţie, care va avea un lineup pe măsură. Festivalul va avea loc la Arenele Romane din București, iar în lunile următoare vor fi anunţate şi trupele care vor concerta.

La ediţia aniversară de cinci ani, care a avut loc în 2016, au concertat: The Exploited, Eluveitie, Kreator, Dragonforce, Delain, Rotting Christ şi mulţi alţii.

Cu un focus setat pe concerte de calitate pentru un public premium, festivalul dorește să ofere o experiență celor prezenți la eveniment și nu doar niște simple concerte.

BEHEMOTH și Bucovina sunt primele nume confirmate la festivalul Metalhead Meeting 2017.

În 2017, Behemoth va sustine doar câteva concerte, așa că Bucureștiul se poate mândri că va face parte din acest set select de evenimente. Polonezii revin la noi pentru un show de 90 de minute care va conține piesele care i-au făcut celebri, dar și piese de pe viitorul album al trupei.

Bucovina, trupa câștigătoare a multor premii în ultimii ani la Galele Metalhead Awards, revine în București cu promisiunea de a oferi fanilor câteva surprize care să merite așteptarea până în iunie 2017.

Citește mai multe despre BehemothBucovina
Sursa: Comunicate de presa