Doro, Skindred si Empire State Bastard se alatura line-upului Metalhead Meeting 2024

Doro, Skindred si Empire State Bastard se alatura line-upului Metalhead Meeting 2024

 Skindred, Empire State Bastard (trupa lui Simon Neil din Biffy Clyro si Mike Vennart din Oceansize) si DORO confirmate la festivalul Metalhead Meeting. Festivalul se muta in aer liber in Parcarea C de la Romexpo si va avea doar 3 zile. Bilete de o zi si pentru 18 si 19 iulie acum disponibile alaturi de bilete de doua zile.

DORO este din Germania si e cunoscuta fanilor sub numele de ‘Metal Queen’. Si-a inceput cariera alaturi de formatia Warlock, dar odata cu incetarea activitatii formatiei dein Dusseldorf, DORO a inceput o cariera solo de succes. Cunoscuta pentru timbrul vocal unic, DORO a colaborat de-a lungul carierei cu nume importante ale scenei metal interationale, lansand piese cu artisti precum Motorhead, DIO, UDO, Peter Steele, Saxon, Destruction, Tarja sau Amon Amarth. Pana acum a lansat 15 materiale de studio cel mai recent, „Conqueress – Forever Strong and Proud” fiind oferit fanilor anul trecut.

IMG_1558

Skindred vin din Tara Galilor bazele acesteia fiind puse in 1998 in orasul Newport. Abordeaza un alternative metal cu influente din mai multe genuri, printre care reggae, punk sau hip hop. Au urcat pe scenele celor mai importante festivaluri din lume precum Download, Wacken, Hellfest sau Sonisphere. Pana in prezent au lansat opt albume de studio cel mai recent ‘Smile’ ce a fost oferit fanilor in August 2024 ajungand pe pozitia secunda in UK Albums si pe prima pozitie in UK Rock & Metal Albums si UK Independent Albums.

Empire State Bastard este un duo format din Simon Neil de la Biffy Clyro si Mike Vennart de la Oceansize. Abordeaza o forma de metal extram, proiectul fiind descris ca ‘grindcore extreme metal’. Albumul de debut, ‘Rivers of Heresy’ a fost lansat anul trecut in Septembrie acesta fiind inregistrat alaturi de Dave Lombardo la tobe.

Asadar in perioada 17-19 Iulie ne vedem la Romexpo cu Judas Priest, Doro, Steel Panther, Skindred, Empire State Bastard, Alestorm, Kamelot, Moonspell, Ne Obliviscaris, Rotting Christ, Ihsahn, Tiamat, Jungle Rot si Infected Rain, alte trupe urmand a fi anuntate in perioada urmatoare.

Abonamentele de 3 zile costa 579 lei + taxe si se gasesc pe iabilet.ro. De asemenea puteti cumpara si abonamente la tribuna VIP care are bar dedicat. S-au pus in vanzare si abonamente de 2 zile la pretul de 399 lei + taxe.

In ziua concertului la intrare biletele de o zi vor costa 350 de lei pentru 17 iulie si 300 de lei pentru 18 si 19 iulie.

Metalhead Meeting ­- o productie METALHEAD si BestMusic Live, powered by METALHEADS

sursa: comunicate de presă